Pizzetta i gazpacho

20 Sier

 { czyli śródziemnomorska kolacja }

***
 pizzetta z rukolą, cebulą, oliwkami i serem pecorino - 
ser dodawany już po upieczeniu. To taka moja luźna 
interpretacja przepisu "Pizzaolo Pizza" od MyZorki. 
Do tego gazpacho - i poczuliśmy się jak na wakacjach. 
***
 
 moim zdaniem wyszła wybornie, M też nie narzekał. 
przepis zdecydowanie do ponownego wykorzystania. 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: