{ czyli mój pomysł na kolacje inspirowany CBL "Autumn leaves"}
***
moja propozycja to danie w przepięknej kolorystyce jesiennych liści
o aromatycznym smaku.
Dzięki zastosowaniu zdrowych i rozgrzewających ziół
- takich jak imbir czy cynamon, moja potrawa nie tylko świetnie smakuje,
ale i sprawia że krew w żyłach płynie szybciej.
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA NA RUKOLI Z AROMATYCZNYM CHUTNEY Z DYNI,
JABŁEK I ŻURAWINY Z FRYTKAMI ZE SŁODKICH ZIEMNIAKÓW W PAPRYCE.
Jest idealna na jesienno - zimowe wieczory.
Podawana na śnieżnobiałej porcelanie w towarzystwie lampki czerwonego wina,
przy dyskretnym świetle łańcucha "Autumn leaves".
***
link do konkursu po kliknięciu w logo poniżej :)
Dodaj do ulubionych:
Lubię Wczytywanie…
Podobne
gratuluję, w ogóle to nie wiem jak to się stało, że zgubiłam Twojego bloga, a tyle tu fajnych rzeczy.
Pozdrawiam
pewnie stało się tak, ponieważ zaniedbałam strasznie przez ostatni czas prowadzenie :) ale zmiany idą duże i może to mnie w jakiś sposób zmotywuje, choć nie wiem jak z czasem będzie :)